snöstorm

P.S ni som inte ha skype, skaffa skyp! sjuuukt kul!!

18 år

Kämpar mig upp från soffan innan jag ruttnar här, sticker på hockey ett tag innan det bjuds på födelsedags fika i björns! världens bästa emma har fyllt 18 år och det ska självklart firas!

fötter, vad är dom bra till?

Ikväll somnar jag inte lika lycklig som igår, helvetes fot jävel. De är bara ivägen, fula dessutom. Vill bara berätta hur mycket jag uppskattar mina vänners omtanke, ni är verkligen guld värda allihopen. Kryper till kojs tidigare än vanligt såhär på en lördagkväll, kan behövas. natti

En dröm i uppfyllelse

Minns inte senast jag blev såhär glad av ett mail. äntligen, äntligen får jag åka ner till huvudstaden och visa vad jag går för, visa att boden kan!! En upplevelse jag sent kommer glömma, tackar för denna möjlighet.

Mina skönheter

alltså kolla på dom, bland det sötaste jag sett.

Match referat

Citerat erica häggström:
En sammanfattning från dagen som gått i Malmberget.
Resan börjar. Tatjana är sen, ovanligt. Häggström glömmer matlådan. Janke och Lena planerar en flytt till bushen. Lisa H sover. Jonsson klagar på junnisarnas musik. Malmberget C öde. Matchdags! Börjar bra MAIF tar 3-0 direkt. Petra krigar igenom ett näsblod, och blodar på alla. Julia vill ha hjälp med sin axeln efter att den hoppat ur led. Lena hjälper inte. Julia fixar de själv. Halvlek 14-10, säker ledning. Men nu kliver Eije & Pelle in i matchen. Lisa O holding. Sen Ellen boarding. Inte färdiga än utan plockar också Petra för crosschecking. Och Lisa H misconduct, pga en enkel fråga. Får man vara 3 på planen? Inte ok sa Eije. Men maifarna lyckas bara göra 1 mål!! Så 6 mot 2 i 1.20 min, men våra mest rutinerade, Johanna L & Jonsson håller tätt bakåt och bjöd på ett stolpskott framåt. Janke har noll koll på vad som händer. Lena skrattar. Petra skriker att alla kan dra åt helvete. Ullis spräcker glas med sin stämma. Erica sätter två straffar, en lobb. Widgren hävdar snyggast för året. Matchen lider mot sitt slut och segern blir klar, 29-21. Så totalt 8utv för oss. Denna match var ett skämt och går till historien som ett skämt, tack å hej.

onsdag

Korpens 9:or hälsade på idag på skolan så vi estet 2:or annordnade en konsert, samma sak ska vi göra imorgon då sandens 9:or är på besök! Har även varit och betalat in en del av resan vilket sved som tusan i plånboken, får se till att jobba som en tok i sommar! Ser bara ett problem, vars fan ska man jobba? Får lyfta ärslet ur soffan och leta runt lite, nu, snart. Passar på att rensa garderoben innan träningen börjar, hörsss!

life's good

I fredags firade jag min favvo Edvins 18 års dag, det bjöds på 4 olika sorters tårta och skönsång! Hann inte mer än hem så kom 7 stycken brudar och hälsade på, FÖR VI SKA NÄMLIGEN TILL GREKLAND DEN 18 AUGUSTI!! Kan knappt bärga mig, ska bli så sjukt jävla roligt! livet leeeeeeker om jag säger så. Förresten så plockade vi med oss 4 pinnar hem efter helgens tripp till umeå, tack för det!


New years eve

Några bilder från mitt nyår, lånade dom av gabbi!

senaste månaden

Nu tänkte jag ta mig tid till att berätta lite vad jag har sysslat med eftersom jag inte har haft tid att skriva här.
Som sagt inledde jag mitt jullov med en inte allt för passande förkylning, kurerade några dagar sedan var det full fart igen! köpte de sista julklapparna, bakade, klädde julgranen ja ni vet allt som hör till julen. När väl julafton väl var kommen var hela familjen samlad, kollade kalle i vanlig ordning, drack glögg och sjöng julsånger, åt mammas fantastiska julmat i tusen olika sorter och självklart öppnade vi julklappar! Fick allt jag kunnat önska mig bl.a:
2 nya ps3 kontroller, FIFA 12 + Cod, en ny fin soffa + världens gosigaste filt, presentkort Monki + Carlings, pengar, underkläder och smycken. Hade med andra ord en välldigt lyckad julafton!
Dagen efter julafton kom juldagen, dagen då man egentligen ska leka med alla julklappar man fått dagen innan. Skippade det och åkte på milano och käkade med mina grabbar istället, sedan hade vi förfest hos emil som blev lika bra som förväntat! badade jacuzzi och rullade oss i snön, hade iallafall svin kul och så även på farmen.
på veckorna har jag hunnit vara till luleå på mellandags rea, åkt skridskor, spöat både boden handbolls a och u- lag, vunnit lappen cup, varit på kalott läger, haft möhippa, umgåtts med mina vänner och framförallt grabbarna mina.
Nyåret vart kanske inte lika bra som jag hoppats på, ändå helt okej! nyår blev ett fikasko för många, nyår är överskattat tycker jag. Var först hos empajaoo, käkade pizza osv innan vi åkte till elin och firade tolvslaget.
På lovet har jag även fått vara med på min storebrors bröllop som var väldigt, väldigt fint! tusen grattis till han och maria. Sket i det där talet och sjöng tillsammans med simon några låtar för brudparet istället, har ni tur så kommer någon utav dom upp här inom kort.
'

‹div id="side"›
‹div id="profile"›
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!