skellefteå stadsfest

lessss, lesss, lesss vill bort, juste det ska jag? far en tripp till skellefteå och stadsfesten imorgon, som jag längtaaat!
l

cooookiees

har spenderat nästan hela dagen på alder med soffipropp, mallan, jenny, niklas och max. vädret är allt annat än dåligt, boden levererar jajjemen! nu måste jag springa övet till kihlman på en två månaders för sen födelsedags fika, men som sagt bättre sent än aldrig!


little town

precis hemkommen från staden, lilla boden hade nämligen kvällsöppet så for in ett tag efter träningen ( intervaller i utomlands värmen..) med mina goa brudar. lovade mig själv att inte köpa något eftersom jag kommer shoppa som en tok i göteborg, juste! göteborg ja, det är bokat och klart. åker på tisdag och stanna ända til söndag, som jag läängtar!
men hur som helst höll mig till vad jag lovat mig själv, men käkade lite välförtjänta strips på rönnkan efter dagens träning. hehe
jut nu kokar det i mitt rum. myggorna låter bzzzzz. omöjligt att sova, tackar för en sovmorgon till 9 imorgon! godnatt och nyp i stjärten

game on

matchen slutade 1-1, godkännt! hade iallafall väldigt trevligt, fast utan min lilla sjukling som ligger hemma! så skickar ett krya på dig till lisis!


måste bara tillägga att bilderna är tagna av:  lisa olander


 




derby!

åker ner till stan för att möte upp malle och julia, sedan går bilen mot luleå och derby! see yaa

another day

hinner lägga upp en av alla 100 bilder, jobbet kallar imorgon.. somnar till denna fantastiska låt.
Rihanna – California King Bed

sköna hänget med gänget

hängde med dessa i lördags glömde jag berätta, hade hur trevligt som helst. skrattade mest hela tiden. fotade även lite med min favorit tjej, de bilderna dyker nog upp senare!
p.s snodde bilderna från julia holmgren

midsommardagen



hänger med värdens finaste lisa, igår hängde jag med världens finaste brudar efter att jag varit och fiskat med världens bästa bröder och dragit upp världens största regnbåge. aa min dag var världs bra (?) helt enkelt.


midsommar

hade en bra midsommar igår, eller ja inte till en början.. mamma väckte mig halv 9 eftersom jag skulle följa med mina päron och fiska, vi åker 12 mil och då vi äntligen är framme har pappa GLÖMT fiskerullarna, är det ens möjligt? som tur var så var det någon hygglig kille där som lånade ut två! och gissa om jag drog fisk?? 2 stycken 2 kilos regnbågar.. yeee. Middag käkade jag tillsammans med momme och familjen innan vi jag och jennifer for in till stan!

Levis 517

jobbade förmiddagen, hann sedan på stan med min mamma, lirat fotboll hemma i trånkan och spöat älvsbyn med 3-1! gött
dessa godingar har jag fått av min allra bästa vän, tack lilli!

fjädrar

hittade ett fjäderörhänge som jag länge suktat efter!

jag tror mitt hjärta blöder


såå ja

nu har äntligen betygen kommit in, och kan ni tänka er att lisa hansson har lyckats få såhär schysta betyg? det fattar inte jag, visst har jag smörat på bra men inte såhär bra, fast ska jag klaga? nejnej
fast engelska kan ju ta sig..


Avslutade kurser
Kurskod Kursnamn Lärare Startdatum Slutdatum Poäng U.tim Hur Betyg
DAA1201 Datorkunskap ÖSH 2010-08-21 2011-01-10 50 43 KG MVG
EN1201 Engelska A BEK 2010-08-21 2011-06-16 100 87 G
EOS1202 Estetisk orientering GRF 2010-08-21 2011-06-16 100 87 KG MVG
ESV1201 Estetisk verksamhet GRF 2010-08-21 2011-06-16 50 43 MVG
KUHI1205 Nutida konst LUC 2010-08-21 2011-06-10 50 43 KG VG
LPL1201 Arbetssätt och lärande BEK 2010-08-21 2010-12-21 50 43 KGV MVG
MA1201 Matematik A PTU 2010-08-21 2011-06-16 100 87 VG
NK1201 Naturkunskap A KAJ 2010-08-21 2011-06-16 50 43 MVG
RE1201 Religionskunskap A LIJ 2011-01-08 2011-06-16 50 43 MVG
SNG1405 Instrument/sång, nivå A MOA 2010-08-21 2011-06-10 50 44 KG MVG
SV1201 Svenska A PAM 2010-08-21 2011-06-16 100 87 VG
pussss

skräpplockare var det här

det spöregnar. alla kläder är dyngsura. mina fingrar är skrynkliga. hela jag är dyngsur eftersom vi måste vara ute i regnet och plocka skräp... döda mig. jaja men ändå skönt att vi har lunch mellan 10-13.
slänger upp en gamal bild på min finis!

jaja färdig 10 minuter en kvart

är helt utmattad. har flippat burgare i 7h. helenas röst cirkulerar i mitt huvud. en hamburgare och två souvas... jag kommer drömma hamburgare, gott! godnatt

over and out

så var en veckas sommarjobbavklarat,sick hur fort tiden och gått! fotbollsskolan är verkligen lättförtjänta pengar men nu vänar helvetet. ne okej inte helvetet, men det lite dyngre jobbet.. två veckor nere i trånkan och tränarutbildning med kenta w:s röst i huvudet en hel vecka, äh det fixar sig eftersom jag ser fram emot första veckan i juli då jobbet är klart. då står nämligen detta på schemat:
  • fredag, buss ner till skellefteå och stadsfesten
  • lördag, boden alive
  • tisdag-söndag göteborg, partille, liseberg och shopping!
För denna vecka är varenda minuts slit i trånkan värt, kommer bli så jäävla kul! förra året tog jag och martina en tripp till stockholm och iår blir det götet, göttt

förra årets stockholms resa i bilder!



två laxar i en lax ask

dessa bor jag typ i på dagarna, bara så ni vet.

mummmms

styr upp go kvällsfikat efter träningen, världens goaste räksallad! borde sova och vila upp mig inför morgondagens tunga jobb på fotbollsskolan!
förresten vi fick en riktigt snygg ställ idag som fotbollsskole ledare, en vindjacka, shorts och tisha! för 700 spänn och vi fick det gratis, tackarrrrr mats

favorit

köpte troligtvis världens snyggaste tröja för någon vecka sedan, denna kommer användas flitigt i sommar vill jag lova!
'


tired

Första dagen på sommar jobbet och fotbollsskolan och kan meddela att jag är helt sluut! de tar kol på mig.. men ändå, inte fan ska jag klaga! vi får betalt för att spela fotboll inte illa.
här om dagen kollade jag, lisa och torran igenom gamla skolkataloger hahahah hittade några sötisar!

tjeeena snyggingar, hahah! natti

Skellefteå 2011!

har precis bokat biljetter till stadsfesten i skellefteå, ska bli så jäääävla kul! för er som inte visste det så kommer robyn och erik hassle dit på fredagen så då bussar vi ner och far sedan hem för att inte missa boden alive på lördagen!

helgens bravader

hadde en näst intill helt fantastisk kväll i fredags, trots lite magont och sådär så blev den riktigt lyckad. tack till mina fina bruder som gjorde den så bra och alla sköna som jag träffade på kvarnängen! ( tack även till emil och edvin som är såhääär bra) for hem till martina vid halv 4 och sov sedan där. mådde prima på lördagen, faktist! så vid 11 for jag, emma, linnea, torran och martina till alder och senare på kvällen for vi ner till kvarnängen och lirade volleyboll!
har haft två jättebra dagar och har verkligen utnyttja helgen till max eftersom imorgon väntas jobb!

skolavslutning
skolavslutnings kvällen som startade sedan hos rebecka!
alder häng!


SOMMARLOV

jag dör av väärme, det är så jävla varmt! termometern står på 31 grader och inte en vindpust, lider verkligen med alla studenter som hoppaar och tjoar i denna värme, fast det är det mer än värt eftersom jävlarna är färdig med all skola. wiho 2 år kvar..  men vet ni vaaad? det gör inget för jag är ändå lika jävla glad eftersom idag fick vi.. 10 veckors sommarlov! och kvällen kommer bli sååhäääär bra eftersom jag ska vara med mina favvobrudar!
tänkte steka lite till innan jag beger mig till martis!

imorgon får vi sommarlov!

och ännu en dag med strålande sol! typ 28 grader celsius i skuggan, vad händer? Har varit och tagit årets första dopp på alder, rekordtidigt dessutom! har även hunnit med att lira lite fotboll som vanligt, spöade gammelgården med 4-1 men resultatet speglade verkligen intee matchen. vi borde vunnit med 15-1 men så blev det inte för att hansson missade varenda jävla skott, ska tametusan träna avslut varenda träning!

nåå ja är precis hemkommen från klara där jag spenderat kvällen med ponta, hannes och edvin! eller ja vi åt mest, men äta bör man annars dör man!  fast äta gör vi och ändå dör vi? hmm...

förresten studenten imorgon!? ojoj vad tiden har gått fort men kul har vi haft, rekomenderar verkligen estet även fast man kommer bli kallad "jävla estetare"  "de är så jobbiga, kan de aldrig hålla käft" men vet ni? det är det värt.

död

har haft fullt upp hela dagen. baouta konsert, slingning av hår, träning, kikat match, grillat med några sköna. klockan är myket och jag är trött. har bara sovit 4h inatt och jag HATAR myggor! de borde utrotas punkt slut. glädjs iallafall med att det bara är 2 dagar kvar till SKOLAVSLUTNING vilket innebär 10 veckors ledighet, det tackar jag för! godnattt

klick!

beställde nyss hem lite nya kläder även fast jag lovade mig själv att inte köpa något mer på länge sedan senaste trippen till luleå.. det höll ca 10 dagar, jaja lite nya sommarkläder kan man inte få nog av dessutom när de är på rea! så beställde:
  • ett  spetsigt linne som troligtvis varenda kotte äger men vafaan
  • två stycken tishar i kortare modell vilket blir snyggt till ett par höga jeans short i sommar!
  • oooch såklart ett till par jeansshorts, eftersom det är bland det snyggaste som går att bära på sommaren. dessutom var de från hm: s barnavdelning.
Fick just reda på att vi tydligen ska sjunga kör imorgon på baota konserten imorgon, blir en tidig uppstigning natti!

coola

hittade ett par cooola brills, och en skinnjacka för 200 spänn! katchinng


en måndag utan skola är en bra måndag

solen sken idag igen och vid 2 snåret cyklade jag och martina ner till trånkan och såg div. 4 spöa pite med 7-1! har även hunnit lega ute i bikini och stekt några minuter innan det helt plötsligt blev jätte brottom till styrke träningen. Fan, vad länge sedan det var måste börja skärpa mig om det ska bli någon beach 2011!
haha ne nu kallar duschen!

balen 2011

tränade lite fotboll igår förmiddag innan jag och mina trångfors brudar for ner och kollade på de fina som gick balen. blir avis, jag vill också gå bal! men om två år så, då är det min tur. Alla var väldigt fina, men elin och julia tillsammans med pirri var favvisar.
nu är klockan alldeles för mycket och martina har somnat vid min sida för länge sen, tror jag gör detsamma! godnattt

solstråle

idag fick man ett riktigt smakprov på den efterlängtade sommaren och första dagen jenas shortsen åkte på! då de satt där dom skulle cyklade jag över till elin och åt en massa gott fika i solskenet, eftersom vi är så snälla fick jennifer och petra också smaka. igge kom också på besök!


har även dragit upp lite regnbågar såhär vid solnedgången, rätt bra
tänkte även meddela att jag gilar mina bröder! nattii

i like you very muchoo!


torsdag

livet leker. vi har lång helg och nu drar jag spelar lite fotboll nere i trånki dånkan, tjarrråå

onsdags lyx

tackar mina fina klasskamrater för en jätte trevlig kväll hos anna med en massa mumsig mat mmm! om ni har tur dyker det upp någon enstaka bild imorgon från kvällen. förövrigt så saknar jag min solstråle på bilden som rymt till uppsala utan mig, den jäveln! e iallafall väldigt trött trots att jag sovit mer än behövligt inatt men tänkte sova litegranna mer nu



‹div id="side"›
‹div id="profile"›
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!