Kvikkjokk

Tar långhelg och sticker till Kvikkjokk med mina grabbar, hörs på söndag och förhoppningsvis med lite bilder!

Magic

Då var 8 månaders hårt arbete slut, vilket resulterade i 4 FULLSATTA föreställningar. Estet har aldrig någonsin satt upp något som varit så stort likt denna musikal och jag är så jävla glad för att jag fått vara med och deltagit. Jag är så stolt över alla som estetare, musikalen kunde inte blivit bättre! Sedan har vi haft så jävla roligt trots sena kvällar och långa helger, vad ska man nu göra då man inte har rep? känns tomt och jag har lite utav en seperations ångest.. känns bara så jävla trist att det är slut. Men som sagt är jag otroligt stolt och hoppas även att hela Estet är det! Läs tidningarna och njut av de fina recensionerna, dom är vi värda!


PREMIÄR

Dunkar lite melodifestival med dannys amazing och är nervös som faasiken! Om ca 5 och en halv timme har vi våran efterlängtade premiär på musikalen. Nu jävlar ska vi köra så det ryker!! Ni som inte köpt biljetter går verkligen miste om något!! wish us luck, nu kör vi!




3 bilder från genrepet igår!

imprisoned

En bild ur sommararkivet
Krigar på med musikalen, hinner knappt med att träna men det gör inget för en gångs skull. I helgen har vi självklart rep men utöver dom ska jag försöka hinna med att fira mina fina vänner, Erika och Klara som fyllt 18 här för några dagar sedan! Ser fram emot en kanon helg!!

HAIR

Har lite fritid vilket leder till att det blir lite dött här på bloggfronten. Vi repar alla dagar i veckan, ca 9- 18 så väl hemma är jag D Ö D. MEN, vetni? Det gör inget, för då har jag haft så jävla roligt på skolan! Jag längtar till skolan och det händer ytterst sällan. Till en början var jag skeptisk till musikalen och tyckte den verkade gormig men nu när alla scener börjar falla på plats så inser jag faktiskt att detta kommer bli bra. riktigt bra. så mitt råd till er är att missa nu inte detta, in och boka biljetter innan dom är slut!!
Här klickar ni in för att boka biljetter -->http://www.ticnet.se/search.php?tm_link=tm_header_search&language=sv&keyword=hair+boden
Kolla även in våran hemsida där ni kan följa hela produktionen -->http://musikgymnasiet.com/hair/

KONY 2012, watch and share!


cover all

Kan inte påstå att jag är någon stjärna på att sminka mig och inte så speciellt brydd om det inte gäller fest såklart. Hur som helst så inhandlade jag ett nytt bronzing puder från Isadora och en ny concealer (cover all mix) från make up store. Hade hört att concealern skulle vara bra så tänkte att den var värd att prova, blev inte besviken heller! Så ville bara rekomendera dessa två mirakel som får dig att se lite fräschare ut i dessa vintertider!

For a friend

lyssnar och lär in mig Sarah dawn finers låt "kärleksvisan" fast på engelska, jag har nämligen fått äran att framföra denna på ett bröllop nu på lördag! Det ska verkligen bli skitkul, inte lika roligt om jag tappar texten så bäst jag övar. Ska motvilligt hinna köra lite tråkig rehab också innan fys och handbollsträning väntar!

Halsring

Har länge velat ha en halsring men aldrig haft turen att hitta någon, men så hittade jag en i matt guld. Den finns på Lindex för 99:-

magiskt

Här kommer lite bilder från en av alla 7 skoterturer som jag hunnt med på lovet! mest troligt kommer det mer bilder även från dom svängarna. Idag står handboll på schemat, jag och tessi ska ta en prommis ner till hildurs i det otroligt fina vädret!

Sportlov

Njuter av mitt sportlov och det fantastiskt fina vädret som veckan har bjudit på! Har tametusan varit ute varenda dag och inte sovit längre än till 10 en endaste morgon. Imorgon sticker jag till kåbdalis och gör backarna farliga!

‹div id="side"›
‹div id="profile"›
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!