Just so you know


Mitt huvud är nära på sprängas, det är mycket som sker för tillfället! Är precis hemkommen från vårat allra första rep på sagateatern, jag ska ha valt scenkläder till imorgon, min svenska uppgift ska vara inne till imorgon, mitt cv ska vara skrivet och klart till veckan, jag har träningsläger hela helgen, jag har match på lördag, jag ska gratta stina på lördagkväll, jag ska kanske övernatta i en stuga och köra skoter med min familj på lördag, jag ska köra skoter med mina vänner på söndag.. hmm, dags att proritera vissa saker, har insett att jag aldrig hinner med allt även fast jag hade velat!

Då jag trivs som bäst

Krigar mig igenom sista skolveckan och unnar mig sedan ett jävligt efterlängtat sportlov. Jag hade tänkt sitta bakom detta styre så ofta jag kan bara vädret tillåter, sen hade jag även tänkt sova! sova, sova, sova mmmm jag längtar!

Utan dina andetag

Vet inte om jag kommer få ångra detta men hursomhelst här kommer en video då jag och simon framträder kents låt- utan dina andetag på min brors bröllop. Eftersom jag lovat att publicera en video när jag sjunger så tänkte jag att det var dags nu, jag håller vad jag lovar! Sen får jag självklart inte glömma världens bästa Simon som spelade gitarr till. Kanske inte bästa skärpan och ljud och allt sådant men här har ni den iallafall! hope you like it.


Norwegian

Fick just veta att norwegian har börjat med wifi på planen, mycket klokt av dom! Tänkte jag skulle fördriva lite tid och skriva ett inlägg här. Jag har hunnit med en hel del här i stockholm på bara två dagar, tränat handboll, träffat sjukt många nya och trevliga brudar, ätit go middag på mongolian, myst med Sanns och sist men inte minst shoppat helt själv. ( Forever alone, ja det var så jag kände när jag vandrade runt i huvudstaden) hursomhelst har jag haft det superbra men ska bli väldigt skönt att komma hem till snön!

Onsdag eftermiddag

Sticker ner till Stockholm ikväll helt plötsligt och återkommer fredagkväll, på återseende!

Dr Denim

Dessa trillade ner i min brevlåda för några dagar sedan, de är helt underbara! Skönaste jeansen jag någonsin bärt, dessutom går dom inte ut sig. Förhoppningsvis tappar dom inte färgen allt för fort heller!

Manchester


Har länge velat vara ägare av ett par manchester byxor och nu äntligen inhandlade jag ett par, senapsgula och höga i midjan! dessutom betalade jag bara en hundralapp för dom.

Onsdags fika

Efter det tunga och inte minst sagt KALLA dagen på skolan (bara 16 grader!!) besökte jag Hanssons café med mina underbara pojkar. Drack en kopp varm choklad och pratade om allt mellan himmel och jord. En bra onsdag alltså.

KAOS

Det är kaos här och jag hinner inte ordna det! jobbar på problemet.

Ur min iphone





1. min otrlogit äckliga och uppsvällna fot2. Ett helt bord fullt med onyttigheter, dessvärre fick jag inte ta del av det eftersom jag och emil slutat äta gosaker. 3. Spelade poker hela natten lång i lördags, plussade såklart. 4. Jag och fredrik under ett av alla våra rep. 5. Hannas fantastiska konstverk. 6. En bild från Emma och Jills 18års firande. 7. Mina fantastiskt snygga 18 åringar! 8. Sjungande i kyrkan. 9. Min älskade vän. 10. Snygg Tessan på nyår, inte i hennes bästa tillstånd.


Hair

http://musikgymnasiet.com/hair/ <-- Här ska alla ni som inte varit in gå in, och ni som redan varit in borde gå in och kolla igen. Detta är en blogg där ni kan följa vårat arbete på våran musikal, hair. Det här är det största projektet jag deltagit i och det kräver självklart mycket tid men jag tror och hoppas att det kommer det vara värt. glöm inte att beställa biljetter på ticnet till musikalen förresten!


‹div id="side"›
‹div id="profile"›
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!