HAPPY

Idag är en bra dag, solen skiner inte men idag har Lisa Hansson fått sommarjobb!! Känns jävligt skönt att få det fixat, nu sticker jag till fjälls ännu en gång och där har dom lovat kanonväder! Ha en bra helg mina vänner :)

Piteå

Igår besökte jag och mina snygga vänner Piteå för att shoppa, kom hem med två plagg även fast jag lovade mig själv att inte köpa något.. Passade även på att ta en bild så ni får se min nya levis jacka jag fyndat på röda korset, den är helt perfekt även fast jag har fått sy in den lite!


Legends

Stoppade upp två LP skivor av 2 legender, pluggat och nu sticker jag och kickar boll!

Den tjugonde i fjärde

Ännu ett fynd!! 0kr på Hanssons vind och inte har mamma sagt att hon var ägare till denna? Nu ska den bara in i tvätten en sväng sedan ska den användas flitigt!


Summerbreeze

Bara 10 riksdaler kostade dessa underbara levisshorts, eller ja till en början var dom ett par byxor men med hjälp av saxen och lite sandpapper blev de tillslut såhär! Istället för 350 kr på nätet hade jag turen att hitta ett par på röda korset, Tack till den personen som lämnade in dom där. Sedan kunde jag bara inte låta bli att köpa en ny bikini från HM även fast det är ca 2 månader kvar tills badsesong.
Följ gärna mig på Instagram: Lisahansson



Haircut

vågade mig äntligen på att klippa kort, eller ja kort och kort men iallafall 2 dec kortare! Det var på tiden att prova något nytt eftersom jag sett ut likadan nu i allt för många år. Färgade även håret med två olika färg på slingorna, en närmare ljusbrun och en blond för att inte utväxten sedan ska bli så skarp när håret så småning om växer ut! Detta gjorde jag hos Emmys frisering, så då vet ni vars ni ska gå nästa gång ni klipper er! Natti


GRATTIS

I förrgår och igår fyllde mina älskade vänner 16 och 18 år, miljarder grattis och pussar från mig!!


Run bitch run

Efter ännu en fjällenresa över påsk så måste min vikt ökat minst 2kg av bara MAT, dessa ska nu springas bort!! hörs

I vårt eget blue hawai

Fjällenresan började inte så bra med slutade betydligt bättre! Albin och Alex hann med att få parkeringsböter på 700kr och backa på Alex bärbara dator innan vi lämnat Boden. Inte nog med det gick Alex skoter sönder redan första dagen men annars har vi verkligen haft det superbra!! 3 fiskar hann jag även med att få och tur med vädret hade vi också, längtar redan till nästa år!

‹div id="side"›
‹div id="profile"›
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!