favoriter



hard words


I brist på andra bilder så tog jag en från sommaren förra året då vi hade avslutning på western farm! hade hyffsat kort hår, funderar på att klippa liknande men kanske 5 cm kortart, hm... har precis tränat och tänkte slänga mig in i duschen men kan inte slita mig från idol (tv4 play).
förresten så jag är abslut inte någon som skriver en massa skit allmänt och mot någon på min blogg eftersom det kanske är det fjantigaste som finns! jag kan inte fatta folk som sitter och klankar ner på andra då man själv nästan är snäppet värre. skriv inte ut hur mycket du stör dig på hur alla ser ut, det finns alltid någon som tar åt sig även fast det inte är riktat mot någon speciell person, det finns ingen som någonsin kommer må bättre av det.
nee hörreni, läggdags!

autumn leaves

// svarta jeans- cubus // rutig skjorta- gamal från ellos // skinnjacka -HM // halsduk-monki // mina helt underbara skor- din sko //

solen sken faktist en stund idag, tro det eller! stack till step in efter skolan med hanna sedan vidare till handbollsträningen. nu tänkte jag unna mig två hårdbröd mackor och saft till idol! puss på er

hey yooou!





en bunt bider på en bunt fina som besökte mig för ca 1 vecka sen!


ruggig uppdatering, på det negativa sättet. men prioriteringar måste göras, min prioritering för tillfället är att träna och skoan förstås. nu när vi fått step in kort så kommer jag spendera så mycket tid jag hinner där! har iallafall haft en jävligt rolig helg nere i stockholm, har världens bästa team mate! trots lite havtaskiga resultat..

Stockholm stad

Har nu anlänt till Stockholm och försöker mig på att mobil blogga, hehe! Käkar en nachotallrik till babbens ljuva dansbandmusik! Har även hunnit med att träffa (läs: sett) snygg jävla Olle Hedberg! Det ska bli ett jävla roligt SM- steg!! Ps. Fjortis Lena hälsar!

perfect red


rött läpptift, maxfactor // rött nagelack, hm // röd läpp penna, isadora //


  • använder först läpp pennan och fyller i konturerna runt läpparna

  • sedan så stoppar jag bara på läppstiftet i lagom mängd, beroende på hur röda läppar man vill ha

Grekland del 2


17 år

nu återstår det bara 15 minuter kvar av min (nästan) alldeles egna dag. En sådan har man ju typ nästan bara 1 gång om året, så jag har tagit väl hand om den! borde sova nu men lovade julle att visa vad jag fått. även fast jag inte önskat mig något så fick jag en hel drös med fina presenter, tack så mycket allihopen!

  • rött, vitt, lila nagelack
  • rött läppstift
  • presentkort på Café hyllan
  • presentkort på eco wellnes för att få göra den stora ansiktsbehandlingen med allt det innebär
  • värme skydd och något annat grejs till håret!
  • pengar, klassiskt
  • plast skydd till mobilens skärm
  • nya hörlurar
  • solglasögon
  • presentkort
  • + en ögonskugga och presentkort på mind the bag som inte finns med på bild!


  • fick även en högtalare av mamma och pappa, taaaack!
  • och kanske världens ballaste och snyggaste skor!
  • av mina favvo estetare fick jag denna uuuursnygga skinnpaj!
  • av lisis fick jag denna mysiga halsduk som jag mest troigt kommer bo i!
måste bara tillägga att jag även fått en styrväska till skotern av mina bröder och av mina grabbar fick jag en hel grym tavla som redan hänger på väggen! den får ni se i något annat inlägg! nu: john blund, natti

save the night

har ont i varenda muskel tror jag, spec idrott + handbollspass + styrketräning! det är nu man känner sig som hurtigast. Handbollsträningen är nu i full gång och till helgen besöker vi huvudstaden för sm steg 1. Nu tänkte jag ängna de sista 1,5 h som 16 åring åt idol och kvällens avsnitt som jag missat.. någon klummpiduns meddelade just att andreas från älvsbyn hoppade av, vilket jag vägrar tro på. 17 år föresten, vilken värdelös ålder..
svarta ben året om, hoppas mammsen kan slå min önskan i uppfyllelse!

kalas

söndagar..  alltid lika tråkiga men! inte denna söndag inte. inedde dagen med en vinst mot älsbyn vilket innebar en säker andra plats i serien. mamma bjöd på go middag då jag kom hem, avslutade söndagen med ett idol häng hos eddan, klassiker! Helgen har varit bättre än bra, styrde upp två mys middagar både fredagen och lördagen för mina nära och kära eftersom jag fyller 17 på tisdag! Har fått en massa fina presenter som jag kommer visa er då det passar, hehe! sleep tight
p.s om ni inte har märkt det så är jag expert på att stava fel och orkar aldrig rätta till det, såå det får ni helt enkelt leva med! de kallar mig dysselisa


welcome autumn

skinnjacka, JC // tröja, bikbok // leggins, lån av elin // converse

halvkassa bilder på en ganska halv kass outfit, men duger fint för att ha på skolan!

ny design

saknar faktist bruna ben och sommar i denna kalla och mörka höst..

sitter och fixar lite med designen som nu börjar bli klar, snodde själa grunden från någon sida (för lat) och har bara fixat till vissa saker. rätt schysst faktist! tänkte sticka ner till trånkan och tjäna lite stålar innan dagens fotbollsträning, ses!

regningt

det regnar dag in dag ut, deprimerande.. kan inte minnast när jag senast såg solen skymta bakom de tjocka molnen. Ska lysa upp dagen lite senare då vi ska mysa på opalen med alla solstrålar i fotbollslaget! nu en pn, see you later aligator!

ragged car

hittade en skruttig bil som stod och skrotade i våras, den blev iallafall fin på bild!

helgens bravader

halvaskig uppdatering.. tiden räcker inte till. Har haft en super helg, i fredags hade samhälls fest som inte blev en samhällsfest eftersom det var fler som inte gick sämhälls som var där. hade iallafall riktigt kul, lördag spelade 4:an match, en match som jag snabbt glömde och åkte till klara med några sköna pojkar iställe och åt av klaras nybakta bröd, hehe. Idag spöade vi lira med 3-0 vilket betyder, vinst i nästa match så säkras andra platsen i div. 3, schysst! på återseende


my new favorites


de nya jeansen och min (eller mammas, hehe) fina stickade tröja som mammsen gjort!

så jävla snygg

'
perfekt

är precis hemkommen från fotbollsträningen och tänkte trycka i mig lite käk! tänkte ta en till sväng till lueå imorgon eftersom när jag väl hittat ett par perfekta jenas så trodde jag har shopping hade öppet till 7, men ne då stängde dom 6 och jag fick inte mina jeans. MEN! då gick jag in på carling och hittade ett par perfekta levis jeans, på rea! tur i oturen minsann. förresten, så jälvigt trist att Stefan Liv omkom idag och alla andra spelare.. rest in peace!

mys för hela slanten

suger på att uppdatera, ja jo jag vet! men har fullt upp med annat ju. Har myst med lilla elain och kollat både idol och fotboll. besökte luleå igår förresten, en spontan tripp med elin. var ute efter ett par jeans och det var preis vad jag fick hem. i will show you some day!
fräääna -08

anthem lights




gillare!

i can only see bubbles

Helgen har bara runnit förbi, har hunnit fira elin som har fyllt 17. sjöng lips och dansade till xbox kinect. Igår så for jag och max och köpte snarra innan vi for vidare till eddan. busade lite och käkade mat på drägg frasses, haha. Idag har jag ätit 3 rätters och besökt tree hotel, så ni vet!

up and down

ett par nya kängor skulle verkligen behövas i min garderob

Har precis gurglat saltvatten i hopp om att bli frisk till morgondagens match mot gammelgården. vilket jag kommer bli. tänkte om jag beställer hem lite nya höst kläder och SKOR blir jag nog ännu friskare! dessutom har augusti lönen kommit in på kontot, så bäst att passa på medan de finns där! sleep tight

one man standing

stickad tröja - zara, svarta jens - cubus, ring 1 från vänster - kefalonia, ring 2 - HM

‹div id="side"›
‹div id="profile"›
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!