Om jag fick en enda önskan

hade jag besökt denna plats minst en gång till


sleep the day away

går och sover med ett leende på läpparna. får äntligen sova ut imorgon, som jag längtat! eftersom jag är ett troget hockeyfan (?) så ska jag åka och kolla hockey imorgon och sedan hänga hos nikke! blir nog en perfekt lördag. natti!

p.s skickar iväg en lyckospark till lisen som är och lirar SM nere i stockholm!

färgstarkt



newyorker // H&M


två färgstarka för bara 15 riksdaler styck, inte rätt sesong men vem bryr sig liksom? kommer ju en sommar till! nu: träning!

stuck

har inte tid till bloggen för tillfället. träning och skola prioriteras före, har inte ens hunnit måla mina naglar med mitt nya nagelack som jag köpte för typ 1 veckan sen, bara så ni vet! uppstigning 09.00 - step in - skola - träning - träning - sova. så nee jag har inget roligt att berätta om min vardag. Dessutom torskade vi mot lillpiteå med 1 boll, fml.

Asics DS trainer

världens bästa och skönaste sko om du frågar mig! använder dom båda som handbollsskor och springskor, har två par eftersom det första paret är riktigt slitna och välanvända. tyvärr finns de inte kvar i denna färg i affären men jag beställde nya från ebay för halv priset, rekomenderas!

smile

har hängt i rågraven hela helgen med handbollslaget, hade grymt roligt! med tävlingar, mörkergkurra och goood mat. efter 2 h träning kollade vi, krokens herrar förlora mot bränna men fick sedan glädjas åt boden handbolls första vinst i damallsvenskan mor rimbo. rimbo var det lag med samma spelare som vi fick i det första sm-steget, så det var helt okej att förlora mot dom faktiskt. har 90 sidor som ska läsas till imorgon, natti!

‹div id="side"›
‹div id="profile"›
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!