My half

här har ni min andra halva, tappar jag henne så är jag bara halv! ja rätt logiskt faktiskt

cape




//kostym byxor + bältet- bikbok// lång kofta- HM// linne -HM// klocka -pappsens gamla// örhänge - mammsens gamla//



hade på mig detta för några dagar sedan. Det är sjukt snyggt med lång kofta och höga kostym byxor också för den delen. nu ska jag till skolan föör 129293902 kör repeet inför lucia, rooooligt!

min helg

Har haft en fantastisk bra helg. I lördags så myste jag med lisa hela förmiddagen innan vi mötte upp handbolls brudarna på coop och handlade käk. Lagade fläskfilé, pommes, potatisgratäng, feta ost sallad, bea- sås och pepparsås, mummma. Vi kollade gamla matcher, lirade kinect och lirade sånt där fotbolls träspel. ja ni vet! hehe.
Avrundade min söndags kväll med en vinst mot malmberget med 7 bollar, en stooor pommes tallrik och vem kan slå phille och fredde! svårslaget

rain

vars fan är snön? det är den 25 november idag och det regnar? det ser ut att bli en jul utan snö iår..

Jag kan iallfall njuta och kolla på bilder från tidigare vintrar! nu: match!






The Glorias


rekommenderar er att kika in och lyssna på mina klasskamraters nya låtar, riktigt bra blev dom!!
http://soundcloud.com/the-glorias

Handboll

allting kretsar runt handboll, dag in dag ut (nästan iallafall). sova, äta, skola och handboll. Helst hade jag hoppat skolan och bara spelat handboll, iallafall tränat i allmänhet fast det är inte ens i närheten lika kul som att träna med laget och humpa en sån där rund boll. hade tänkt spela handboll hela livet, ja åtminstone tills jag blir 50! det ska jag nog fixa om allt går som jag vill. trodde aldrig att man kunde brinna för något så mycket, men tydligen.

Klippte av håret

såja, en halvdecimeter kortare hår + nya ljusa slingor!



allt för länge sedan

bilderna är tagna för typ 1 år och 4 månader förr förra luleåkalaset faktist, sjukt vad tiden har gått fort! kortare hår hade jag också, appropå hår så ska jag klippa mig imorgon! funderar på något drastisgt, vem vet? inte då jag iallafall. börjar skolan 13.50 jag älskar verkligen estet men desto mindre gillar jag tandläkaren som jag ska besöka halv 11..
puss på er!

skickar iväg en puss till min sockerunge också

nytt i garderoben

en till goding till garderoben, tror aldrig man kan få nog!

levis 503

fyndade på röda korset för ett tag sen, bara 30 riksdaler!!

skjorta

en ny svart transparent skjorta till garderoben, cheeeck!

en plats

tänkte boka in en resa till fjälls ikväll med mina vänner och förhoppningsvis en ny skoter, livet leker. bilderna är från senaste fjälls trippen till stugan. älskar snön och det helt otroliga vädret, när jag låg där och blundade på liggunderlaget i bara sporttopp och trosor trodde jag för en sekund att jag var utomlands. dessutom blir man brunare i fjällen eftersom man är närmare soleeen + att solen reflekteras i snön, det lärde min kloka bror mig.


min fredag

lagade go middag med min små vänner i fredags innan vi kikade hockey, mucho trevlig fredag. fler sånna!

sleepy

är död idag, kan bero på att jag var på mission igår! agerade detektiv för en kväll, riktigt spännande faktiskt. hänger hos bror min ikväll, ser någon film och bara hänger minns inte senast jag bara tog det lugnt en lördagkväll. läggdags 11 på en lördagkväll men alarmet står på 05.30 så.. handbolls sm imorgon!
heej

back on track

det var ett jävla tjat om bloggen, ja jag veet orkar aldrig uppdatera.. har så mycket annat för mig! hmm.. eller ne det har jag inte så vi gör ett till försök med detta! wish me luck


måste ha de snyggast klasskaraterna i världen, tackar för att jag har dom!

‹div id="side"›
‹div id="profile"›
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!