STUCK

har städat hela mitt rum idag eftersom morsan gnällde så, och eftersom jag är världens dotter så lydde jag! dessutom så kommer ett stort partaj äga rum här hemma imorgon, så bäst att se till så det ser snyggt ut. bortsett från städningen fick jag chansen att köra go-kart idag och pissade på grabbarna, hehe ;) jag har även hunnit vara på stan och köpt en tröja till imorgon och en sjal till min mamma, ett paket den 29 juli, bara sådär liksom? schyssst. men imorgon vad händer imorgon undrar ni då? jooo imorgon bär det av till piteå, maggio och the ark!! ska bli såååååhär jävla kul! men inann det ska jag tillbringa förmiddagen på jobbet och med att förbereda klas 30 års partaj här hemma! puss på er och puss på min kanske sötaste granne i hela världen!

HAR WORK WORK

helt slut efter dagens jobb och kvällens intervaller! om det inte är soligt imorgon då jag väl är ledig så kommer jag klättra upp till gud och slå ner honom, jag lovar! men okej nu äntligen göteborgs inköpen!
  • svarta helt vanliga jeans från cubus
  • cheap monday mörkblåa jeans från weekday (värsa rean på weekday)
  • cheapmonday jeans svart/grå från weekday
  • senapsgul stickad tröja från JC
  • beige/brun stickad tröja från zara
  • beatles linne från HM
  • knall blått linne med djup rygg från weekday
+ örhängen och halsband.

Fifa women's world cup

fick nyss hem denna i brevlådan, hur cooolt var inte det!? svenska damlandslagets brons medalj, vet att ni är lite smått avis, hehe. okej att jag fick hem den i brevlådan var väl att ta i men hållt i den har jag faktist, men hur jag fick tag i den förblir en hemlissss.

her eyes makes the stars look like they're not shining

igår lirade vi första matchen efter uppehållet, och även första vinsten efter uppehållet! dock gjorde inte resultatet sin rätta 4-0 borde blivit 10-0 men ja avslut borde vi slipa på i vårat lag! igår umgicks jag med mina grabbar som jag inte träffat på jättelänge! fick även träffa finaste jossi innan hon flyr till USA ett år.. jag koommer sakna dig!
kanske ett av världens bästa killgrupp nedanför (även snyggaste hehe), iallafall världens bästa version av just the way you are!

Diabilder

pappa har införskaffat sig en scanner, så nu finns alla gamla diabilder på datorn!








accesoarer

har ännu inte tagit mig tid till att fota inköpen i göteborg men det kommer, jag lovar! har inhandlat lite nya saker även fast jag lovat mig själv att inte göra det, senaste trippen till luleå fick jag med mig bl.a en ny bikini hem. det duperfina armbandet fick jag från elin då hon kom hem från kroatien och den turkosa ringen fick jag av min lisis då hon var i turkiet, nu måste jag skynda till träningen pusss


Solens alla strålar

Har njutit på alder hela förmiddagen idag med en hel drös sköna! Tänk att lilla Boden har finast väder i hela Sverige, Stockholm släng dig i väggen! Dagens jobbpass slutar iallafall om ca 2h, då kommer el martino och hämtar upp mig för att sedan ta oss ut till skogså och grilla! Livet är rätt bra nu

mitt i prick

har umgåtts med mina wonderbaara martina hela natten och dagen. for en sväng till luleå och spanade in den fantastiska rean! fick med mig hem två nya bikini överdelar och en underdel även ett linne för värsta kapet, 37 kr! imorgon ser jag fram emot alder och grillkväll hos emil jobbet där emellan tänker vi inte på för tillfället. bra hej, hörs imorgon!

grattis till min fina bror

g
ännu ett göteborgs inköp!
dålig uppdatering, jo jag vet! men har spenderat hela helgen nere i trånkan och på hinerbanan. och jag har sprungit som en tok, behöver nog inte springa på flera veckor nu tror jag!
hur som helst så har jag hunnit jobbat och tjäna in lite cash idag. jag gillar den personen som uppfunnit obekväm arbetstid under helgen, ska allvarligt bjuda honom på fika någon gång.
idag så fyller en av mina två fina bröder 27 så honom har vi firat och ätit go middag på norrigården, en massa grattis kramar till honom!
hade tänkt visa lite av det jag köpte i göteborg men det orkar jag inte, em final nu förtusan!

an idea

sverige är sämst när det gäller, alltid. fan också, sveriges damer i vm-final hur gött hade inte det varit? precis. nåå ja resterande timmarna av kvällen har jag pysslat lite. hittade en gammal gardin som jag klippt och nålat i, även sytt lite på symaskinen. tjena lisa 70år. men roligt är det och förhoppningsvis så blir det något fint, hehe.
pusssis

dreamcatcher

titta vad jag hittade i göteborg, jag gillare!

göte jävla borg!

tadaa, skönt att vara hemma. men vet ni hur braa vi har haft det? ne det vet ni såklart inte men hur bra som helst kan jag meddela. tänkte ta mig tid att lägga upp lite bilder imorgon men nu ska jag krypa ner bredvid min finaste elin. nattti



måste även passa på att tacka killarna på bilden nedan för det fantastiska inlägget, tack!

Packa väskan, köra in moppen i garaget och vattna blommorna.

Hur ska jag hinna med allt det hära? Fyfan vad jag har längtat! Fara med tåget till Götet med favoritbrudarna och har vi tur träffar vi några riktiga hunkgrabbar på tåget. I Göteborg blir det FEEEEST och förhoppningsvis så lyckas vi dra hem varsin Glenn!

Har just bjudit på lunch och kladdkaka till mina favoritpojkar, dom är så mysiga! Men jag lovar, kommer höra av mig till er varje daaag <3
En sak till.
De kommer bli skönt och slippa dig.
Pussss på er andra, snart tillbak!

gårdagen

hade så jävla roigt igår. robyn var maagisk men då var hassle ännu mer maagisk!! förfesten hos ogge var också kanon, allt var kanon!

men hur som helst kommer kvällen bli precis lika bra, eller ja iallafall nästan. ska hoppa in i duschen nu för att sedan möta upp stina, martina och josefin på coop och handa inför en middag hos stina innan aliven!
ps. snackade med hassle!

‹div id="side"›
‹div id="profile"›
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!