skinnbyxor

snälla snälla jultomten, jag beställde dessa helt fantastiska byxor i tisdags kan du se till så att dom finns att häma ut på posten innan söndagkväll? bra

wish yourself a merry little christmas

jag kommer inleda mitt efterlängtade lov med en förkylning, what a great christmas! ikväll hade vi våran näst sista konsert, imorgon så går våran femte och sista konsert av stapeln klockan 10 i kyrkan, men vi på estet gör ju ingenting. visserligen har vi inte nästan inga läxor men alla 282912139 extra timmar som vi spenderar på skolan och på kvällstid för att få alla konserter så bra som möjligt. Men vad gör det? Livet leker ändå, trots halsont och huvudvärk det kan bero på att det är julaftoooon på lördag, som jag längtat! hoppas ni njuter lika mycket som jag!!

sunday bloody sunday

ville bara meddela att vårat u-lag krossade kiruna igår med 9 bollar! otippat men sant. nu tänkte jag kila över till elin och ordna lunch och mysa lite sedan ikväll ska vi (jag och micke) förhoppningsvis till erik för söndagshäng i vanlig ordning!

road to super elit

hörni, kolla in de dessa snygga hockey grabbarnas fantastiska blogg HÄR förresten! helt oemotståndlig!!

10 dagar

sådär ja! alla julkappar inhandlade och igår myste jag med mammsen och bakade julgodis. ändå kan jag inte fatta att det är julafton om 10 dagar? snön kom lika fort som det försvann, boden är nu en enda stor snö blaska. julgodiset blev iallafall jättegott, med turkisk peber i! rekomenderas!!
nu ska jag börja röra mig mot arenan där vi ska medverka i brolles julkonsert med lucia tåg osv, ha det!

ännu en helg

veckan bara sprang iväg och helgen blev bättre än planerad  till och med! kollade hockey och hade glöggmys med dessa snyggingar. Min lördag var den roligaste på länge, efter en grym seger mot våra rivaler så kunde inte lagfesten blivit annat är bra! käkade pizza och lekte lekar och hade riktigt kul. Eftersom jag lovat mina bröder att hjälpa till att jobba idag så krigade jag mig upp halv 10. Duttade kvistlack på varenda kvist på brädorna i taket så kommer ha hemsk träningsvärk imorgon, men fint blev det! nu ska jag käka plankstek såhär på kvällskvisten, ni behöver inte alls vara avundsjuka!

10 saker ni kanske inte visste

  • Jag är tidsoptimist och gör oftast saker i sista sekund.
  • jag är världens vinnarskalle och gör oftast inte saker jag är dålig på.
  • Jag har provat på de flesta sporterna och tränade brottning i ca 5 år.
  • Jag är tokig i kläder och framförallt jeans shorts (fråga mig inte varför)
  • Jag älskar att umgås med kill kompisar, alltid lika roligt!
  • Jag älskar allt med motor (nästan) framförallt skotrar.
  • Jag badar helst inte på djupt vatten eftersom hajarna kan komma och äta upp mig.
  • Jag hatar folk som skriver en massa skit på sin blogg om allt och alla.
  • Jag är mörkrädd.
  • Jag är väldigt beroende av min familj och vänner eftersom de är dom bästa jag har.

myser

myser lite med annis vilket var allt för länge sedan, har fikat lite onyttigt och tittar på handbollen. Vi har även hunnit med att göra ljusa slingor på anna, vi får se resultatet då hon tvättat ut färgen, förhoppningsvis inte gula!


open back

sitter och spanar på lite klänningar för min bror ska nämligen gifta sig, grattis till dom!! finns bara ett problem, har ingen klänning att bära.. tycker det är så himla snyggt med klänningar som har djup eller öppen rygg! hittade två riktigt fina, fast funderar över den svarta.. svart på bröllop? det är ju ingen begravning jag ska på! Har fått äran att sjunga på bröllopet, så nu måste de tränas.. världens finaste låt också av en fantastisk man! detta kommer bli bra, nu kallar duschen. heidooooooooo

förresten, ni måste skärpa er! tycker ni borde fråga fler frågor i min frågelåda hehe, bra då har vi en deal!

dreaming

drömmer mig bort lite och kikar boende och flyg till nästa års resa!!

pictures

har kikat handboll tillsammans med jullan ikväll! vi hann även med lite plugg och åt en massa onyttigt, har ångest.. nu har jag redigerat 24389439 bilder som jag ska skicka in till fuji direkt för att sedan fixa en foto vägg! kommer bli riktigt snyggt vill jag meddela.

SM

Har ont i varenda jävla del av kroppen, har sjtton blåmärken och minst lika många rivsår! Meeeen kul har vi haft, trots 3 jämna förluster och 1 vinst. Måste ändå säga att vi verkligen krigat på bra i detta SM- steg, med tanke på att vi har ett så ungt lag födda från 96-94 och fick möta rena 93 lag. Vi hade inte så mycket att säga till om då Sävehofs jättar (genomsnitts längd på minst 180) hoppade 3 meter upp i luften sköt i klykan varje gång. Ändå nämnvärt att vi inte förlorade med mer än 11 bollar. Vi avslutade iallafall helgen med en vinst mot Huddinge i bagaget och ser fram emot nästa år då det är 94: ornas SM!

fråga en fråga

såja en frågelåda fixad så bara att fråga mig om ni undrar något! kommer inte svara på frågor som jag anser vara för privata eller som helt enkelt inte ni har något med att göra! Men annars ska jag försöka besvara allt ni undrar.

Tåg 1337 mot Karlstad


hänger på tåget (tåg nr 1337) mot karlstad vilket kommer ta cirkus 3 timmar. Väl i Karlstad väntar en hotell säng och hotellfrukost + en soovmorgon! tack för det

Skumtomtar

efter den värsta träningen på länge så tröstäter jag med skumtomtar! måste vara bland det bästa med julen, skumtomtarna. helt fantastiska! imorgon beger jag mig med mitt lag till Karlstad och spelar steg 3 i SM, wish us luck! (kan behövas med tanke på våran tuffa grupp, hehe)
som ni ser har jag även gjort ett försök att skapa en sådan där fråge låda meeen misslyckades! ordnar det inom kort, förhoppningsvis.

‹div id="side"›
‹div id="profile"›
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!